Στιγμὲς ἀπὸ τὴν συναυλία τῆς Νεκταρίας Καραντζῆ

Μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο κινηματοθέατρο του Δήμου της Πετρούπολης και με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία της Διεθνούς φήμης και καταξιωμένης Υμνωδού κ. Νεκταρίας Καρατζή.

Η συναυλία είχε τίτλο «Τα Πάθη τα Σεπτά, Ύμνοι και Θρήνοι της Παναγίας» και πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 8 Απρίλιου 2017.

Να τονίσουμε ότι η Υμνωδός έψαλλε και τραγούδισε ύμνους της Εκκλησίας μας καθώς και παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα στα πλαίσια ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως.

Συγκεκριμένα στο πολυσχιδές έργο του Ιερού Ναού περιλαμβάνεται η συνεχής και αδιάλειπτη διατροφή 130 αναξιοπαθούντων και εμπερίστατων αδερφών της Ενορίας όπου χρήζουν βοηθείας.

Επίσης να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση πέραν της ερμηνείας της Υμνωδού κ. Νεκταρίας Καρατζή περιελάμβανε σύντομο χορευτικό από μέλη της ομάδας του χορευτικού του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ευγενική χορηγία καταστήματος της περιοχής της Πετρούπολης ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας).

Τέλος, πρίν την λήξη της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Ιερού Ναού ο Υπεύθυνος του Ενοριακού Φιλοπτώχου π. Σπυρίδων Αργύρης ευχαρίστησε την κ. Νεκταρία Καρατζή για την εκδήλωση αυτή καθώς και όλους όσους προσήλθαν για να ενισχύσουν το Ενοριακό έργο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος ενώ το συμβούλιο της προσέφερε μία ανθοδέσμη.Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)