Στιγμὲς ἀπὸ τὴν Διενοριακὴ Τελετὴ Λήξεως τῶν Πρωταθλημάτων τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ἰλίου, Ἀχαρνῶν & Πετρουπόλεως

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου στο Ολυμπιακό Προπονητικό Κέντρο Φυλής, η  Διενοριακή Τελετή Λήξεως των Πρωταθλημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως.

Συμμετείχαν σε αυτό  όλες οι Κατηχητικές συνάξεις των Ενοριών της Μητροπόλεως μαζί με τους υπεύθυνους ιερείς νεότητος της εκάστοτε ενορίας.

Πραγματοποιήθηκαν ο τελικός επιπέδου Δημοτικού μεταξύ Αγ. Βαρβάρας Ιλίου και Γεννήσεως Χριστού Καματερού όπου Πρωταθλήτρια επίπεδου Δημοτικού βγήκε η Γέννηση Χριστού, ο τελικός επιπέδου Γυμνασίου μεταξύ Αγ. Δημητρίου Πετρουπόλεως και Γέννηση Χριστού Καματερού όπου Πρωταθλήτρια επιπέδου Γυμνασίου βγήκε ο Αγ. Δημήτρος Πετρουπόλεως και ο τελικός επιπέδου Λυκείου μεταξύ Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως και Γέννηση Χριστού Καματερού όπου Πρωταθλήτρια βγήκε η Αγ. Τριάδα Πετρουπόλεως.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των τελικών ποδοσφαίρου μέσα στο χώρο του Σταδίου έλαβαν χώρα οι αγώνες Στίβου: στα 60μ, τα 100μ και ο Μαραθώνιος ανα ηλικιακοί κατηγορία αρρένων και θηλέων, συμμετείχαν σ’αυτούς εκατοντάδες παιδιά από τις Κατηχητικές Συνάξεις όλων των Ενοριών της Μητροπόλεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Στάδιο Φυλής ήταν κατάμεστο από κόσμο δίνοντας βροντερό μήνυμα επιβράβευσης των ενεργειών του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κυρίως όμως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Αθηναγόρα ο οποίος είναι και ο πρωτεργάτης, εμπνευστής και πηγή αστείρευτης αγάπης για τα νέα παιδιά της Μητροπόλεως.

Οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων στα αθλήματα Ποδοσφαίρου, Στίβου και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  απονεμήθηκαν από τον Γενικό  Αρχιερατικό  της Ιεράς Μητροπόλεως π. Εμμανουήλ Σέρβο εκπροσωπόντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  και Ιεροκήρυκας π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος και ο Πρωτοπρεσβύτερος Αιδεσιμολογιώτατος π. Δημήτριος Παναγακόπουλος υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος και ασφαλώς όλοι οι υπεύθυνοι Ιερείς Νεότητος των Ενοριών της Μητροπόλεως.

Μετά την απονομή τραβήχτηκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και έκλεισε η τελετή.

Κωνσταντίνος Κασσός
Κατηχητής Αγ. Τριάδος Πετρουπόλεως

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enjoy this blog? Please spread the word :)