Αναχώρηση από Άγία Τριάδα 6.00 το πρωι για το λιμάνι της Ραφήνας .Επιβίβαση στο SUPERRUNNER στις 07:20 και άφιξη 09:15 στο λιμάνι της Τήνου ,διάρκεια 1ω 50λ .

Εκκίνηση από το λιμάνι κατά την άφιξή μας στις 09.00, με προορισμό το Μοναστήρι της Οσίας Πελαγίας στο Κεχροβούνι (20’ στάση για προσκύνημα). Η Μοναχή Πελαγία ήταν αυτή που οραματίστηκε την Παναγία και της υπέδειξε το σημείο όπου ήταν θαμμένη η Εικόνα Της.(Η είσοδος στο Μοναστήρι επιτρέπεται σε άντρες και γυναίκες με μακρύ παντελόνι και καλυμμένους ώμους).

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό όμορφο χωριό– Καρδιανή (20’ στάση) και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το χωριό Βώλαξ στην καρδιά του νησιού, το οποίο είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Οι κάτοικοί του ασκούν την τέχνη της καλαθοπλεκτικής (20’ στάση).

Επόμενη στάση το γραφικό χωριό των Καλλιτεχνών, ο Πύργος. Εκεί μπορούμε να επισκεφθούμε το σπίτι όπου έζησε ο Γιαννούλης Χαλεπάς, το Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών και το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ομίλου Πειραιώς (1 ώρα στάση) για προαιρετική επίσκεψη στα Μουσεία ή καφέ στη γραφική πλατεία του χωριού.

Αναχώρηση από τον Πύργο και άμεση μετάβαση στον Πάνορμο, όπου θα έχουμε στάση για φαγητό (2 ώρες ).
Κατά την επιστροφή μας, περνώντας από το χωριό Ταραμπάδος μπορούμε να θαυμάσουμε τους περιστεριώνες που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή.

Συνολική διάρκεια εκδρομής 6 ώρες. Διαδρομή που ακολουθείται: Βωλάξ – Λουτρά – Αγ. Μαρίνα – Καρδιανή – Υστέρνια –Πύργος – Πάνορμος – Ταραμπάδος – Κάμπος – Τριπόταμος – Χώρα

Μετά το τέλος της εκδρομής πηγαίνουμε στον Ι.Ν Ευαγγελιστρίας Τήνου για να προσκυνήσουμε την Ιερά Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ και να κάνουμε ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ. Ελεύθερος χρόνος στην Πόλη για περιήγηση. Επιβίβαση στο EKATERINI P στις 18:00 και άφιξη 21:20 στο λιμάνι της Ραφήνας ,διάρκεια 3ω 20λ. Επιστροφή στην Άγία Τριάδα 22.30

Στην τιμή Περιλαμβάνονται (Μόνο 55 ευρω): Όλες οι μεταφορές με λεωφορείο όπως ορίζει το πρόγραμμα .ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ FLYINGCAT 4 ΡΑΦΗΝΑ –ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ με προκαταβολή 20€ έως 3/10/2018 στην κ. ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ τηλ: 6972787685
Η ΣΤΟΝ Π.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 6981040520 Η Ι.ΝΑΟ 2105013108

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *