Παρουσία πλήθους κόσμου και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, ερμήνευσαν ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου ο Αρχιμανδρίτης Νικήδημος Καβαρνός και η ερμηνεύτρια Νεκταρία Καραντζή.

Επίσης συμμετείχε η βυζαντινή – παραδοσιακή χορωδία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου υπό την διεύθυνση του Βασιλείου Καυκόπουλου, καθώς και οι χορωδίες παιδιών και ενηλίκων του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Κωσταγιαννακοπούλου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε Απολυτίκια, το Αγνή Παρθένε Δέσποινα (ποίημα Αγίου Νεκταρίου), Καταβασίες, Πάσα Πνοή, Δύναμις, Κρατήματα κα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Υπεύθυνος του Φιλοπτώχου Ταμείου π.Σπυρίδωνας Αργύρης, ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού π.Γερμανός Γκίκας, καθώς και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο και πολυσχιδές πρόγραμμα στήριξης ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Υπεύθυνος του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τους ερμηνευτές καθώς και όλους όσους συμβάλουν ενεργά στην υλοποίηση της εκδήλωσης αλλά και σε όλους του τομείς στήριξης.

romfea.gr

Please follow and like us:
error

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *